Araklı Haber

NÖBETÇİ ECZANELER

Araklı’da Dere Temizliği Çalışmaları Sürüyor

kategorisinde, 02 May 2026 tarihinde yayınlandı
Araklı’da Dere Temizliği Çalışmaları Sürüyor

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından Trabzon’un Araklı ilçesinde yürütülen dere ıslah çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Küçükdere Deresi’nde gerçekleştirilen tersip bendi temizliği çalışmaları kapsamında, su akışının düzenli hale getirilmesi ve olası taşkın risklerinin önüne geçilmesi hedefleniyor. Yetkililer, çalışmaların idari imkânlar doğrultusunda titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Yapılan temizlik faaliyetleriyle birlikte dere yataklarının daha güvenli hale getirilmesi amaçlanırken, bölgedeki su yapılarının verimli çalışması da sağlanıyor.

DSİ yetkilileri, benzer çalışmaların bölge genelinde devam edeceğini vurgulayarak, vatandaşların can ve mal güvenliğinin öncelikli hedef olduğunu ifade etti.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
Yorumlara Kapalı